Solero Parasols stralen van nature


Innovatieve parasols op zonne-energie Zonne-energie is de energie van de toekomst, gratis en schoon. Solero parasols bieden u de toekomst n. Want Solero komt als eerste in de Benelux met de Cantate, een kwaliteitsparasols op zonne-energie. "Hoe bedoelt u?", horen wij u denken. Natuurlijk, parasols zijn op de eerste plaats bedoeld om onder te vertoeven als de zon schijnt. Maar de Solero Cantate biedt meer: zodra het gaat schemeren zet het geavanceerde 'solar light system' de overdag verkregen energie om in sfeervolle verlichting. De warmte blijft behouden onder het doek, zodat u onder uw parasol lekker kunt blijven genieten van de mooie zomeravond. Solero Parasol Cantate Parasol Cantate

U zou het niet meteen verwachten wanneer u hem voor het eerst ziet. Maar deze zware, vierkante jongen (250 x 250 cm.) geeft u ng meer verlichting! Het gepatenteerde bedieningssysteem zorgt er namelijk voor dat u met het grootste gemak de parasol kunt openen en sluiten. Tevens kunt u de parasol hiermee hl eenvoudig in verschillende schuine standen zetten, znder daarvoor kracht te hoeven gebruiken. Het solar systeem geeft u 's avonds een sfeervolle verlichting. In het lampenkapje bevinden zich maar liefst drie LED-lampjes met lange levensduur! Goed beschermd

De Solero Cantate is goed beschermd: Zowel de binnen- als de buitenkant van het frame is gepoedercoat in een chique champagnekleur. Alle schroeven en bouten zijn uiteraard van RVS. U hebt de keuze uit vijf verschillende doekkleuren. Het doek is van een zware kwaliteit (300 gram!) Elke draad is afzonderlijk gekleurd vr het weven! Om nog langer plezier aan de Solero Cantate te beleven, ontvangt u van ons een gratis beschermhoes. Bepaald niet lichtvoetig!

De solide voet van de Solero Cantate parasol is voorzien van een ingenieus draaimechanisme. Wanneer u het voetpedaal indrukt, kunt u de parasol heel een-voudig 360 graden roteren. Door het pedaal weer los te laten, vergrendelt u de parasol in de gewenste stand.

Kleuren: De Cantate parasols zijn standaard leverbaar in de volgende kleuren: Bosgroen, geel, antiek beige, zwart, taupe en marine blauw.


Garantie: In elke verpakking vindt u een duidelijke Nederlandstalige handleiding en garantiebewijs. Wij kunnen u meer vertellen over de onderhoudsvoorschriften.


Informatie aanvragen of kom eens langs bij ZK KOZIJNEN B.V. Middelburg


zie ook: http://www.parasols.nl

tot 15 jaar garantie politie keurmerk veilig wonen
ZK KOZIJNEN B.V. - A Klarinetweg 12, 4337 RA Middelburg - E nicokulk@zkkozijnenbv.nl
T 0118 651 435 - F 0118 674 420 - K.v.K. Middelburg 22060527 - ABN AMRO 544672275